PAŠTIKA Z VEPŘOVÉHO MASA

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZABIJAČKA DOMÁCÍ / ZABIJAČKA PAŠTIKY / 




INGREDIENCE: 400g vepřové plece, 600g vepřového bůčku, sůl, 3 vejce, 3-4 dl mléka, 120g hrubé mouky, paštikové koření, mletý pepř, mletý zázvor.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso bez kostí a kůže nakrájíme na kostky jako na guláš, promícháme se solí a necháme 24 hodin odležet v chladnu. Proleželé maso dvakrát až třikrát jemně umeleme, přidáme vejce, mouku a koření. Šleháme v robotu nebo ručním šlehačem a mlékem upravíme hustotu. Dochutíme a plníme do forem vymazaných olejem nebo vyložených plátky slaniny. Formu uzavřeme a vaříme 2 hodiny ve vodní lázní při 80°C. Prochladlou paštiku vyklopíme z formy a balíme do folie nebo alobalu.



PAŠTIKA Z VEPŘOVÉHO MASA PAŠTIKA Z VEPŘOVÉHO MASA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1399 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz